JBL Bar 5.1

De JBL Bar 5.1 is erg compleet en bevat een realistisch surround-geluid. Surround-effecten vliegen ons om de oren, terwijl de soundbar ook nog eens erg open en dynamisch klinkt. Dankzij het slimme oplaadsysteem voor de afneembare achterste luidsprekers gebruik je deze ook probleemloos op plekken zonder stroomvoorziening. Buiten de gebruiksvriendelijke configuratie klinkt dit home-cinemasysteem ook nog eens heel behoorlijk. Kortom, een aanrader!

Sonos Beam

De Sonos Beam is een fijne soundbar en een verademing vergeleken met andere soundbars die volume en bas als prioriteit stellen. Vooral gezien het formaat van de Sonos Beam zijn er maar weinig compacte soundbars met net zo’n natuurgetrouw, helder en krachtig geluid. Functies als streaming en multiroom met andere Sonos-producten maken het geheel zeker de moeite waard.

Yamaha YAS-207

Wie een betaalbare soundbar met een behoorlijke laagweergave zoekt, is bij Yamaha aan het juiste adres. Voor een soundbar in deze prijsklasse is de geluidskwaliteit opvallend goed, want alle lagen zijn prima vertegenwoordigd. Vocalen, gitaren en overige hoge tonen sprankelen, terwijl de subwoofer zorgt voor voldoende diepgang in de laagweergave. Ook over het ontwerp is goed nagedacht, want de slanke mdf-behuizing van deze bas-speaker past prima onder een bankstel of stoel.