Samsung UE55NU8000

Deze Samsung-televisie geniet van een geweldige beeldkwaliteit dankzij een uitstekend contrast en goede zwartwaarden. De kwaliteit van het hdr-beeld is verrassend goed en ook de audiokwaliteit van de televisie is bijzonder goed. De vlot werkende Smart HUB en gebruiksvriendelijke Smart Controller zorgen voor een fijne bediening, waardoor een Tech Award niet kon uitblijven!

Sony KD-49XE9005

Deze lcd-tv van Sony kan pronken met heel wat kwaliteiten en is daarom geschikt voor een zeer breed publiek. Liefhebbers van films kunnen genieten van een prima contrast en kleuren die van het scherm spatten, terwijl sportfanaten geen enkel detail van de actie hoeven te missen. Daarnaast zorgt de lage input-lag dat deze tv ook uitermate geschikt is voor gamers. Bij het uitdelen van de Tech Awards konden we niet om deze allemansvriend heen.

TCL 55DC760

Deze prachtige en goed afgewerkte televisie is uitgerust met een opvallende cilindervormige soundbar die voor een unieke look zorgt. Dankzij deze JBL-soundbar word je getrakteerd op uitstekend geluid met veel volume en een goed hoorbare bas. Daarnaast zorgen het goede contrast, de prima helderheid en de accurate kleurweergave voor een fijne kijkbeleving – ook bij hdr-beelden.