LG OLED55C7V

De LG 55OLEDC7V is de ideale keuze voor filmliefhebbers die beeldkwaliteit als topprioriteit hebben. Hij ondersteunt bovendien heel wat hdr-standaarden, zodat je de breedst mogelijke contentkeuze hebt. Ook sportliefhebbers en gamers zullen het uitstekende detail van snel bewegende beelden op prijs stellen.

Philips 55POS9002/12

De 55POS9002 is de tweede oled-televisie van Philips en is iets gunstiger geprijsd. Sportliefhebbers en gamers zullen deze tv geweldig vinden vanwege zijn perfect vloeiende beelden met veel detail. Voor filmliefhebbers biedt hij een zo goed als perfecte beeldkwaliteit. Daarmee meet het scherm zich moeiteloos met alle (soms duurdere) concurrenten. Ambilight zorgt tot slot voor een unieke omlijsting.

Sony KD-55A1

Sony’s eerste oled-tv komt in volle vaart uit de startblokken. De KD-55A1 combineert een opvallend design met een knappe, onzichtbare geluidsoplossing, Android TV en natuurlijk oled-beeldkwaliteit. Geniet van het perfecte zwart, immense contrast en de intense, natuurlijke kleurweergave. Het ‘Acoustic Surface’ levert prima audiokwaliteit die voor de meeste televisiekijkers ruimschoots voldoet.