Foscam FI9928P

Voor buitenbeveiliging met de beste beeldkwaliteit is deze Foscam FI9928P uitermate geschikt. De camera kent zoom-, pan- en tilt-functies en neemt beelden op in 1080p-resolutie. De FI9928P is voorzien van een stevige voet en waterdichte behuizing, waardoor hij in elk weertype kan worden gebruikt. Dankzij de zes infraroodlampen biedt deze camera tot wel 60 meter nachtzicht. Prettig is ook dat de software Nederlandstalig is.

Honeywell Home C2
Wi-Fi Beveiligingscamera

Deze Home C2 van thermostaatfabrikant Honeywell bewaakt huis en haard, en dankzij het instellen van aparte detectiezones voorkom je valse meldingen. Met behulp van de bijbehorende app en geofencing kan de camera zichzelf automatisch uitschakelen zodra je thuiskomt. De draadloze camera kan op elke plek in huis worden neergezet en zelfs ophangen is geen enkel probleem.

Netgear Arlo Pro 2

De weerbestendige Arlo Pro 2 van Netgear werkt op een accu van 2.440 mAh, waardoor je hem enkele maanden zonder opladen kunt gebruiken. Dat heeft als voordeel dat je ’m overal kunt plaatsen en stroomaansluitingen niet de beperkende factor zijn. Naast een optie voor cloudopslag kun je de beelden ook lokaal opslaan – en dat is een pluspunt.