Apple iPhone X

De iPhone X (en eigenlijk geldt dat ook voor zijn opvolger Xs) is tot beste smartphone uitgeroepen. De prestaties, de camera en vooral het scherm zijn fantastisch. Face ID werkt heel goed en de accu gaat lang genoeg mee. Niet gek dat de andere fabrikanten proberen de iPhone X na te maken. Maar er kan maar één het origineel zijn…

HUAWEI P20 Pro

De HUAWEI P20 Pro lijkt op de iPhone X en biedt krachtige specificaties en een opmerkelijke driedubbele camera. Vooral deze camera is de moeite waard, omdat hij dankzij automatische object- en scèneherkenning zelf de juiste instellingen en bewerkingen toepast, zodat je zelf je foto direct kunt delen zonder dat er bewerking nodig is.

Samsung Galaxy S9+

De Galaxy S9+ heeft het onmiskenbare uiterlijk van Samsung, met een rond afgebogen scherm dat alles prachtig weergeeft. Het is de meest complete smartphone die je kunt krijgen: koptelefoonpoort, geheugenkaartslot, krachtige specificaties ... en de beste smartphonecamera die je kunt vinden! Zelfs bij weinig licht ziet deze dualcam nog heel veel details.