ASUS ZenFone Max Pro (M1)

De naam en het uiterlijk van de Zenfone kunnen aantrekkelijker, maar als je eenmaal ziet dat deze smartphone een prijskaartje van zo’n 250 euro heeft én een enorme accu, waarmee je tot wel drie dagen kunt doen, dan snap je dat schoonheid soms van binnen zit. Tel daarbij de goede specificaties en een prima scherm op en je weet dat je je geen buil kunt vallen aan deze Zenfone.

HUAWEI P20 Lite

Iedereen heeft het natuurlijk over de HUAWEI P20 Pro, maar in dezelfde generatie is ook de goedkopere P20 Lite uitgebracht. Deze budgetuitvoering straalt dankzij een groot scherm met inkeping, mooie (slanke) behuizing met glazen afwerking en een prima camera dezelfde luxe uit. Alleen is de Android-schil van HUAWEI voor sommigen wel even slikken.

Motorola Moto G6 Plus

Wie de beste budgetsmartphone zoekt, komt steevast uit bij Motorola. Ook deze zesde generatie Moto G is geen uitzondering. Het toestel heeft met zijn slanke glazen behuizing de luxe uitstraling van een smartphone in de duurste prijsklasse. Verder is het enorme scherm van hoge kwaliteit en heb je zelfs een dualcam tot je beschikking. Gevorderde gebruikers zullen vooral de minimale Android-skin kunnen waarderen, die bovendien weinig bloatware meebrengt.