Samsung Gear Fit 2 Pro

Een zeer geslaagde hybride tussen een fitnesstracker en smartwatch. Hij heeft een hartslagmeter, gps en muziekopslag aan boord. Gebruik ’m als casual stappen- en calorieteller of ga er serieus sportief mee aan de slag. Je hebt tal van opties en het amoled-display ziet er fraai uit. Hij komt bovendien als een van de meest nauwkeurige trackers uit de bus.

Fitbit Charge 2

Voor rond de 100 euro heb je met de Charge 2 een prima allround fitnesstracker in huis. Onder het degelijke jasje schuilen diverse mogelijkheden om zowel je stappen en calorieën als specifiek je trainingsactiviteit bij te houden. Heeft geen waanzinnig kleurendisplay, maar is daardoor wel een stuk compacter. De uitstekende Fitbit-app zorgt voor een prima gebruikservaring.

Garmin Vivoactive 3

Prachtig klokje met dito mogelijkheden. Vooral sportfanatiekelingen gaan hier veel lol aan beleven. Beschikt over gps, hartslagmeting, slaapanalyse en tal van sportmodi. Elk scherm is tot in detail te personaliseren, zodat je precies de data ziet die je wil zien. Een geslaagd kleurenscherm, een comfortabel bandje en een prima app maken het geheel in stijl af. Kost wat, maar dan heb je ook wat.