ASUS ROG Zephyrus M (GM501G)

Asus heeft met de Zephyrus M de ideale balans tussen design en prestatie gevonden. Met 17,5 mm is het een van de dunste gamelaptops op de markt. Desondanks heeft hij een 6-core Intel i7 en een Nvidia GeForce GTX 1070 Max-Q-grafische kaart aan boord. Ondanks de indrukwekkende hardware blijft de slanke laptop koel dankzij het Active Aerodynamic System, dat tijdens het gamen voor een veel betere airflow zorgt.

MSI GS65 Stealth Thin

Hoewel er genoeg gamers zijn die voor de agressieve look gaan, heeft MSI zijn gamelaptop juist strak en elegant gemaakt. Van de buitenkant is dus niet te zien dat deze krachtpatser een GTX 1070 Max-Q onder de motorkap heeft, maar dat merk je tijdens het gamen zeker. Enkel minpuntje is dat de GS65 een tikkeltje warm wordt bij veeleisende games.

Razer Blade 15

De vormfactor van de Blade 15 wist de hele redactie flink in zijn greep te houden. Het design weet zelfs te wedijveren met de MacBooks van Apple, en dat terwijl het apparaat voornamelijk één hoofddoel heeft: uitblinken in gameprestaties. Het is zeker niet een van de goedkoopste gamelaptops die er zijn, maar met een Intel Core i7 en een GTX 1060 is hij het geld meer dan waard.