Kingston HyperX Cloud Alpha

Het heeft lang geduurd voordat een gameheadset de HyperX Cloud en Cloud II kon evenaren. Inmiddels is het HyperX zelf gelukt met de Cloud Alpha. Deze degelijke, fraai afgewerkte headset zit prettig op grote en kleine hoofden, voelt comfortabel aan en klinkt ook nog eens uitstekend gebalanceerd. Ook de microfoon werkt prima en zorgt voor een neutrale en heldere klank zonder ruis. We kunnen de HyperX Cloud Alpha op geen enkele fout betrappen.

Logitech G533 Wireless

De Logitech G533 Wireless imponeert met een vrij specifieke insteek. Dankzij een breed geluidsveld is het een overtuigende e-sports-headset, waarbij de positiebepaling van bijvoorbeeld voetstappen en geweervuur uitstekend is. Daarbij kent de Logitech G533 Wireless een van de beste microfoons. Hij blinkt dan ook uit op het vlak waar Logitech hem voor gemaakt heeft: competitive gaming.

Teufel CAGE

De Teufel CAGE valt op – en niet alleen qua uiterlijk. Zo kun je hem via usb en 3,5 mm aansluiten. Daarnaast is het mogelijk de headset om te draaien, zodat de microfoon aan de andere kant zit. Bovendien levert de CAGE uitstekend geluid. Zowel in games als muziek kunnen we duidelijk horen dat Teufel uit de audiofiele hoek komt. O, en niet onbelangrijk: het draagcomfort is ook helemaal in orde!