Sony RX10 IV

De vernieuwde RX10 heeft een aantal wezenlijke snelheidsboosts gekregen. De camera kan tot 24 beelden per seconde in 20 megapixel schieten, en dat met de autofocus aan! Dat kan omdat Sony is afgestapt van de contrast-autofocus en nu gebruikmaakt van 315 fasedetectiepunten. Dat maakt accuraat en snel scherpstellen mogelijk; een enorm pluspunt. Met 4K-30fps-video en 240fps-superslomo in 1080p is de camera tevens een goede filmcamera.

Panasonic LUMIX TZ200

Zoals je verwacht van een high-end compact, voelt de LUMIX TZ200 goed degelijk aan. Een mooie grote 1inch-sensor van 20,1 megapixel, meer zoom dan zijn voorganger en allerlei innovatieve extra features maken van de Panasonic LUMIX TZ200 dé allround supercompact. De ingebouwde Leica-zoomlens van 24-360 mm wordt ondersteund met een fraai vijfassig stabilisatiesysteem. De TZ200 is een waardige opvolger van de populaire TZ100.

Leica C-Lux

Aan de buitenkant zie je meteen dat dit een Leica betreft. De body is deels bekleed met leer en straalt kwaliteit uit. De camera is verder uitgerust met een zoeker, ingebouwde flitser en vijfassige beeldstabilisatie. De beeldkwaliteit en het dynamisch bereik van de C-Lux zijn indrukwekkend. De grote 1inch-sensor, het veelzijdige zoombereik (24-360 mm) en de vele goed uitgewerkte innovatieve functies maken van de C-Lux een volwassen camera.