Marantz SR6012

Onder de kap van deze subtiel vormgegeven av-receiver bevinden zich tal van audio- en videoprocessing-technieken. De SR6012 heeft alle faciliteiten aan boord voor de nieuwe meerkanaals Dolby Atmos- en DTS:X-surround-formats en is dus echt een receiver voor de veeleisende filmliefhebber. Daarnaast is hij uitgerust met negen krachtige eindtrappen, waarmee ook flinke vloerluidsprekers onder controle gehouden kunnen worden. Ontworpen voor hoogwaardige surround-weergave.

NAD T 758 V3

De NAD T 758 V3 is de av-receiver voor de film- en muziekliefhebber die de beste audiokwaliteit zoekt. NAD staat al jaren bekend om zijn uitstekende weergavekwaliteit en met de T 758 is dat niet anders. Door de toevoeging van het Dirac-ruimtecorrectie-systeem zal deze av-receiver in elke huiskamer optimale prestaties kunnen leveren. Een hoogwaardige investering voor nu en voor in de toekomst.

Sony STR-DN1080

Dit topmodel van Sony kost maar een fractie van wat het topmodel van twee jaar geleden moest kosten. De klank verraste ons aangenaam. De DN1080 heeft een 7-kanaals versterker die 165 watt per kanaal kan leveren. Het stevige geluid dat deze receiver produceert, is niet overdreven zwaar of agressief, maar met autoriteit en lekker strak laag. De ondersteuning voor audioformaten en filmaudio is erg uitgebreid, tot aan hi-res audio 192 kHz in zes kanalen.