Cambridge Audio Yoyo (M)

De meeste fabrikanten kiezen voor portable modellen voor een enkele bluetoothspeaker. Cambridge Audio gooit het over een iets andere boeg, want de Yoyo (M) bestaat uit twee luidsprekers. Zoals we van de Britse fabrikant gewend zijn, is er veel aandacht besteed aan het design. De geluidsweergave klinkt eveneens uitgebalanceerd, waarbij elke speaker een afzonderlijk audiokanaal voor z’n rekening neemt. Echt stereogeluid dus!

DALI KATCH

Wat betreft specificaties is de Dali Katch bij voorbaat al een hoogvlieger. Ondanks de compacte afmetingen zijn de makers erin geslaagd om twee relatief forse woofers te integreren. Samen met twee tweeters zet de Katch een opvallend vol en detailrijk geluid neer, dat zelfs op hoog volume prima standhoudt. Deze bluetoothspeaker is voor veeleisende muziekliefhebbers een absolute aanrader!

Harman Kardon Omni 20+

Vergeleken met de meeste bluetoothspeakers heeft de Omni 20+ een diepere klankkast, waardoor het eenvoudiger is om een realistische audioweergave neer te zetten. Harman Kardon maakt met behulp van twee tweeters en twee woofers dankbaar gebruik van dit voordeel, want de geluidskwaliteit is uitstekend. Een interessant extraatje is dat er een Chromecast-ontvanger is ingebouwd.