Bose SoundSport Free

De dopjes van Bose SoundSport Free zitten niet alleen steviger in je oor dan veel soortgenoten, ze klinken ook nog eens beter! Ondanks de kleine pasvorm laten ze bovendien een opzwepende bas horen. Het is fijn om eindelijk eens volledig draadloze oordopjes te zien waarbij de mobiliteit niet ten koste gaat van de geluidskwaliteit.

Cellularline Attitude

Deze betaalbare draadloze oordopjes met de naam Cellularline Attitude bieden een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Ze zitten lekker, klinken goed en hebben een prima accuduur. De eenvoudige verbinding via bluetooth en de IPX5-certificering zorgen er bovendien voor dat de Cellularline Attitude ook goed scoort op gebruiksvriendelijkheid.

Sennheiser MOMENTUM Free

Ben je vaak onderweg en op zoek naar een mooie koptelefoon met een kraakhelder geluid? Dan kun je eigenlijk niet om de Sennheiser Momentum Free heen. De batterijduur is prima, de opbergcase is enorm handig en de aanwezigheid van aptX Low Latency is voor videoliefhebbers onmisbaar. Tel daarbij op de geluidskwaliteit die we gewend zijn van Sennheiser en je hebt een ideale koptelefoon in handen.