beyerdynamic Aventho Wireless

De beyerdynamic Aventho Wireless maakte niet alleen indruk door zijn goede geluidskwaliteit, maar ook door de aanwezigheid van een unieke functie. Met de bijbehorende Make It Yours-app kun je het geluid volledig afstemmen op je eigen gehoor. Tonen die je minder goed hoort worden versterkt, zodat je het geluid altijd hoort zoals het bedoeld is. Deze functionaliteit is van onschatbare voor slechthorende muziekliefhebbers.

Teufel REAL blue

Genieten van je muziek, dat is waar de Teufel REAL blue voor bedoeld is. Met een robuust design en zachte oorkussens kun je zonder irritatie uren achtereen van je muziek genieten. De hd-drivers en neodymium-magneten zorgen voor de beste geluidskwaliteit die Teufel ooit in een koptelefoon heeft verwerkt.

Noise-cancelling: Sony WH-1000XM3

Als je onderweg graag naar muziek luistert, zal de WH-1000XM3 zonder twijfel goed bevallen. Zelfs op een laag volumeniveau moet je goed je best doen om omgevingsgeluid op te vangen. Een betere ruisonderdrukking zijn we niet eerder tegengekomen! Zeker tijdens drukke muziekstukken met de nodige instrumenten klinkt de WH-1000XM3 stukken beter dan het gros van de bluetooth-hoofdtelefoons. De verbeterde ruisonderdrukking, comfortabele pasvorm en hoogwaardige audiokwaliteit laten je ongestoord van muziek genieten.

Noise-cancelling: Urbanista New York y

Deze minimalistisch ogende koptelefoon heeft een aanwezig en vol geluid met nadruk op de baspartij. Deze tonen worden dan ook stevig neergezet, waardoor de muziek energiek klinkt. De ruisonderdrukking is prima en onderdrukt omgevingsgeluid zonder de muziek hoorbaar te vervormen. Deze stijlvolle en goed geprijsde koptelefoon is een goede keuze voor basliefhebbers!