iRobot Roomba 980

Het topmodel van iRobot is een statement om te laten zien wat het bedrijf kan, en in de praktijk is het ook een fenomenale machine. Dit zit ’m vooral in details, zoals het driedubbel stofzuigen van plekken waar veel vuil wordt herkend en de toenemende zuigkracht wanneer de robot ziet dat hij op tapijt rijdt. De navigatie is dankzij onder meer de ingebouwde camera van het hoogste niveau, zelfs wanneer je een riant oppervlak hebt.

Samsung POWERbot Expert

De Samsung POWERbot Expert scheurt als geen ander over drempeltjes, dikkere kleden of andere willekeurige objecten. Ook qua mogelijkheden is het een prachtig apparaat. Hij brengt je kamers in kaart, je kunt hem naar specifieke ruimtes sturen om schoon te maken en hij navigeert met precisie om je meubilair heen. De POWERbot Expert herkent hotspots (gebieden met veel vuil) en herhaalt daar zijn bewegingen.

Xiaomi Mi Robot Vacuum

De Xiaomi Mi Robot Vacuum is voor het geld een uitstekende stofzuiger: hij is solide, aantrekkelijk ontworpen en zoals we van Chinezen mogen verwachten is hij ook van de nodige foefjes voorzien. Sterker nog, dankzij de uitstekende app-ervaring, een even uitstekende navigatie en zeer goede schoonmaakprestaties zien we de Xiaomi Mi Robot Vacuum als een van de aantrekkelijkste modellen die je kunt kopen.