Crucial MX500 SSD

De Crucial MX500 is een sata-ssd die op papier een stap boven de middenklasse staat, maar hij biedt ook in de praktijk structureel betere prestaties die niet veel onderdoen voor de snelste sata-schijven. Tel daar een scherpe prijs bij op en je hebt een interessante ssd voor talloze gebruiksdoeleinden.

Samsung SSD 860 EVO

Samsungs SSD 860 EVO is een van de snelste sata-ssd’s die je kunt kopen en heeft technisch gezien een duidelijke voorsprong ten opzichte van andere fabrikanten. Samsung maakt alle onderdelen zelf: van flashgeheugen tot controller. Toch biedt de 860 EVO een prima prijs-prestatieverhouding, waarmee het een snelle, fysiek aantrekkelijke en betaalbare ssd voor de massa is.

Samsung SSD 970 EVO

Het technisch interessante nvme-concept is bedoeld voor de echte creatieve professional, zware storage-werker en de consument die op technologisch vlak voorop wil lopen. De technische voorsprong van Samsung staat niet ter discussie. De 970-serie is niet goedkoop, maar de prestaties spreken voor zich en zijn uitmuntend. De SSD 970 EVO doet weinig onder voor de nog iets snellere SSD 970 PRO.