Brother DCP-J785DW

Deze compacte all-in-one van Brother biedt een goede afdrukkwaliteit tegen redelijke gebruikskosten. Erg prettig is het bedieningsscherm met smartphone-achtige interface. De beschikbare Android- en iPhone-apps maken het mogelijk om ook snel vanaf een smartphone bestanden met de printer af te drukken of te scannen. Scans kunnen direct worden gemaild of gedeeld via een van de vele socialmedia- of cloud-toepassingen.

Epson EcoTank ET-3750

Verspilling is zonde, en dat heeft Epson goed opgelost met de EcoTank ET-3750. Het bedrijf belooft zelfs dat je drie jaar kunt doen met de meegeleverde inkt. Hierdoor kan de uiteindelijke gebruiksprijs met zo’n factor acht tot tien worden verlaagd ten opzichte van gewone inkjet-printers. De ET-3750 is op afstand te benaderen via remote printing, waardoor je zelfs buiten je (thuis)netwerk van deze printer gebruik kunt maken.

HP OfficeJet Pro 7720

Met de HP OfficeJet Pro 7720 haal je een echte alleskunner in huis. Prettig is dat er bij deze all-in-one geen onderdelen als kwetsbare klepjes uitsteken, maar alle papierlades direct in de printer zijn ingebouwd. Deze all-in-one kan draadloos, via usb of een netwerkkabel worden aangesloten. De smartphone-app is een handige toevoeging, want daarmee kun je de status van de printer en het inktniveau vanaf elke plek in de gaten houden.