AOC Q3279VWF

Vind je een 4K-scherm nog te duur? Dan zijn schermen met een qhd-resolutie van 2560 x 1440 pixels een goede tussenstap, zoals de Q3279VWF van AOC. De prijs is erg scherp voor een monitor in dit formaat met deze resolutie. Om aansluitingen zit je verder niet snel verlegen: vga, dvi, hdmi, displayport én een koptelefooningang zijn allemaal aanwezig. Wat betreft de kwaliteit van het beeld vallen de scherpe contrasten positief op.

iiyama G-Master GB2560HSU-B1

Wie graag pc-games speelt, weet wat de voordelen van een scherm met hoge verversingssnelheid zijn. Alle beelden lijken immers veel soepeler en vloeiender over het scherm te bewegen. Daarom is deze iiyama-monitor een goede keuze: een 144 hertz verversingssnelheid en 1 milliseconde responsetijd. Verder is er ook weinig reden tot klagen: de prijs is aantrekkelijk, de full-hd-resolutie is prettig en qua aansluitingen zit je met hdmi, displayport, koptelefoonpoort én een usb-hub wel goed.

Philips 221B8Philips 221B8

Wie serieus te werk wil gaan, kan voor de Philips 221B8-monitor kiezen. Dit beeldscherm is een uitstekend betaalbare keuze en heeft alles wat je van een goede monitor mag verwachten. De schermdiagonaal bedraagt 21,5 inch, de resolutie is full hd en de verversingssnelheid en responsetijd zijn eveneens keurig: 60 hertz en 1 milliseconde.