Acer Spin 5 SP513-52N

De Acer Spin 5 heeft dit jaar een upgrade gekregen waardoor hij een stuk degelijker is geworden. Er is nu aluminium gebruikt voor de behuizing, maar met zijn 1,6 kg is hij daardoor niet zwaarder geworden. Tegelijkertijd is hij nu flink sneller dankzij de 8ste generatie Core i5-processor. De accu is goed voor ongeveer zeven uur werken.

Apple MacBook Pro 13-inch Touch Bar 2018

De derde variant van de MacBook Pro 13 heeft eindelijk een quadcore-processor gekregen, een lang gekoesterde wens die nu in vervulling is gegaan. True Tone is eveneens een welkome aanvulling; deze witbalansfunctie is naast de iPad en iPhone voortaan ook op de MacBook beschikbaar. Hoewel de behuizing zelf niet is gewijzigd, oogt de nieuwe MacBook modern en fris.

HP Spectre x360

De kek ogende Spectre x360-convertible is solide, snel en geschikt voor 4K-content. Hij draait z’n hand niet om voor zware toepassingen. Het aanraakgevoelige scherm kan met de stylus worden bediend; een handige toevoeging voor designers. Het standaard ingebouwde werkgeheugen van 16 GB is daarbij ruimschoots voldoende.