Lacie Rugged USB-C

Externe harde schijven kwetsbaar? Niet als het een Lacie Rugged-variant is! Het ontwerp van de schijfbehuizingen is niet nieuw: metaal en oranje rubber zorgen ervoor dat de schijf tegen een stootje kan. Wel nieuw is dat de schijven beschikken over een moderne usb-c-poort. Zo is je schijf klaar voor de toekomst én om met hoge snelheid bestanden van verschillende soorten apparaten op te slaan.

Samsung Portable SSD X5

Samsung maakt met de X5 de belofte waar: dit is een externe ssd die vrijwel net zo snel is als een intern exemplaar. Je kunt de X5 dan ook zonder zorgen inzetten voor alles waar je normaal gesproken een interne nvme-ssd voor inzet. De X5 is ook een prima manier om de opslag van een laptop of pc met Thunderbolt 3 uit te breiden wanneer het niet mogelijk is de ingebouwde ssd te vervangen.

Toshiba Canvio Advance Portable Hard Drive

Een externe schijf wil je natuurlijk zorgeloos in je tas kunnen steken om overal mee naartoe te nemen. Deze schijf van Toshiba is daar uitermate geschikt voor: hij is compact en opvallend gekleurd, je kunt er automatisch je back-ups op laten zetten en dankzij de wachtwoordbeveiliging zijn je data beschermd in geval van verlies.