Cooler Master MasterCase MC500

De Cooler Master MC500 is weliswaar slechts het basismodel uit de veelzijdige MasterCase-serie, maar met twee grote ventilatoren, een solide glazen zijpaneel en volop ruimte mis je weinig. Het meest overtuigende aspect is echter de kwaliteit; wat chassis betreft is dit de meest degelijke behuizing in zijn prijsklasse. Niet gek, gezien het feit dat hetzelfde chassis ook aan de basis staat van veel duurdere uitvoeringen.

Fractal Design Meshify C

De Fractal Meshify C weet onze blik te vangen met zijn unieke doch ingetogen ontwerp, nette metalen poten en vooral bescheiden en chique voorkomen. De relatief compacte Meshify C biedt nagenoeg alle inbouwmogelijkheden die concurrenten bieden en de resulterende ruimtebesparing op of onder je bureau vinden we een grote plus. Exterieur en interieur zijn van degelijke kwaliteit, inbouwen en afwerken is kinderlijk eenvoudig, de twee ventilatoren voldoen, en extra koelopties voor de zwaarste systemen zijn aanwezig.

NZXT S340 Elite

De NZXT S340 Elite is een kwalitatief solide, eenvoudig te bouwen computerbehuizing met een redelijke standaardkoeling en een bescheiden geluidsproductie. Dankzij handige interne trucjes kun je heel eenvoudig en snel een strak afgewerkt systeem bouwen. Voor vr-liefhebbers zijn de aanwezige hdmi-aansluiting en de magnetische puck om je vr-headset (of hoofdtelefoon) aan te hangen handige extraatjes. Met een mooie balans tussen afmetingen en interne ruimte, en z’n stalen afwerking is de NZXT S340 Elite een solide keuze.