Acer Aspire Z24-880

De Acer Aspire Z24-880 is voorzien van de mogelijkheid om draadloos een muis en toetsenbord aan te sluiten. Ook handig is de ingebouwde dvd-speler, waardoor je ‘m bijvoorbeeld makkelijk kunt inzetten als multimediacomputer voor in de woon- of slaapkamer. Prettig is ook dat je het scherm kunt kantelen – iets dat we niet vaak zien bij all-in-one-pc’s.

ASUS Zen AiO ZN242IF

Ondanks het strakke design heeft ASUS het toch voor elkaar gekregen om alle hardware in het scherm zelf in te bouwen. Hierdoor houd je vrije ruimte over op je bureau. Als je van goede audio houdt, ben je bij de Zen Aio eveneens aan het juiste adres: de 6watt-speakers geven een goede geluidskwaliteit met stevige bassen. Een ander pluspunt is dat de ASUS Zen niet warm wordt dankzij de externe voeding.

HP ENVY Curved All-in-One 34

Wie op zoek is naar een kant-en-klare computer met alles erop en eraan, valt geen buil aan deze fraai vormgegeven all-in-one-pc van HP. De ENVY biedt een strak design, een gebogen 21:9-scherm van 34 inch en een topresolutie van 3440 bij 1440 pixels. Goed geluid krijg je dankzij de in de voet ingebouwde Bang & Olufsen-speakers. Draadloos je smartphone opladen kan via diezelfde voet: handig!