Reshift DNA

WIST JE
DAT...

Sharona heel goed kan Salsapaal dansen?

Richelle dacht dat LFU aiLufJoe betekende?

Eline een retro-game verzameling heeft?

Bert een nieuwe HR-ketel heeft?

Martin Smelt met z'n ogen dicht in de Baron 1898 zat?

Mark en suus samen pubquizen op maandag

Jannemieke haar motorrijbewijs heeft

Merel twee keer in de week yogalest geeft

Jacqueline een drieling heeft

Martin verschoor graag een kledinglijn wilt opzetten. Hij is er mee bezig. En heeft al paar shirts af en toe aan.


Richelle Bussenius, Sr. Accountmanager/NLJUG Businesspartner manager B2B

10 VIND IK
LEUKS!


1 om te zingen, zong vroeger in de band ‘wild adventure’ uit Bornerbroek #1991 (ik zie Martin en Alexander lachen), daarna o.a. lead singer in het grootste ghospelkoor van NL.. wilde mijn eigen plaatje uitbrengen.. vandaar de ‘click-chick’ fotoshoot.. maar moest van mijn moeder eerst mijn HBO diploma halen.. ga mij volgend seizoen opgeven voor ‘The Voice Senior’ #datkanik!

2 om in mijn Snoopy pyama en lila crocs boodschappen te doen.

3 om te trakteren en snoepjes uit te delen.. is een Indo trekje.. I am also known as ’the feeder’..als ik je leuk vind dan kom je minimaal 5kg aan in een jaar..bij voorbaat.. sorry!

4 te proberen een ‘super-woman’ te zijn.. met cape; super moeder.. super collega.. super vriendin..

5 Vrijwilligerswerk te doen; ’waarde van het leven is niet de hoogte waarna je opklimt, maar de diepte waarmee je doordringt’. Ik heb 21 jaar gewerkt in het ziekenhuis om patiënten naar de kerkdienst te brengen op zondagochtend.. ben nu weer op zoek naar een nieuwe uitdaging.. wellicht stichting De Zonnebloem #freefood!

6 Groepsfoto’s te maken ;) Heb een foto tik.. alles wat leuk is moet vastgelegd worden.. heb inmiddels 77 fotoboeken vol.

7 LoL maken met.. Sharona, mijn allerliefste en leukste collega BFF.. ooit begonnen als Stagiaire, daarna werden we verliefd, Pyama partys op de gang .. spreken elkaar nauwelijks op t werk.. maar als we elkaar zien dan is het echt schandalig lachen.. #mysoulmate.

8 om een verschil te maken.. ik geloof dat je dit leven niet voor jezelf leeft.. elke dag een goede daad verrichten en wat nieuws leren.

9 Stiekum scheetjes laten en weglopen.

10 Elke dag een feest te maken.. ‘dag niet gelachen..’ neem mezelf niet te serieus.. je overleeft het toch niet.


#don’t Stress, Relaxx and feel Blessed!


PS.. ik dacht dat LFU stond voor aiLufU

WAT DOET 'IE NOU

KEN JE
COLLEGA'S

Marco Verhoog, Traffic manager Print, Advendio applicatiebeheerder, Data Protection Officer


Jullie kennen mij waarschijnlijk het beste als de Data Protection Officer binnen Reshift, ook al doordat ik begin dit jaar een presentatie heb gegeven en via de mail een paar maal een privacy-update rond gestuurd heb naar aanleiding van het eind mei in werking treden van de nieuwe privacy-wetgeving: de AVG.


Maar er is meer…


Ten behoeve van de verkoopinspanningen van de accountmanagers werkt Sales met Advendio, een applicatie gebaseerd op het wereldwijd bekende CRM platform Salesforce. Inrichting en onderhoud van deze applicatie vallen onder mijn verantwoordelijkheden.

Waar ik oorspronkelijk ooit, in een inmiddels ver verleden, bij de voorloper van Reshift voor ben aangenomen is voor de functie van Traffic manager. Belast met het regelen van de productie en distributie van de tijdschriften. Voor de daaruit voortvloeiende werkzaamheden moet je dan denken aan het opstellen van jaarplanningen - handig voor redactie, de drukker en de distributeur -, het regelen van het advertentiemateriaal en de voortgangscontrole: de deadlines moeten natuurlijk wel gehaald worden.


Voor de volgende keer nodig ik Kirsten van Veen – marketing Kieskeurig uit.


OM NIET TE VERGETEN

BELANGRIJKE DATA

25 oktober donderdag borrel

23 november Black Friday (let op: all hands dag – zie aparte sectie hiervoor)

26 november Cyber Monday (let op: ook een all hands dag)

28 november Sinterklaas op bezoek

14 december Santa Run & Kerstfeest