Design

UPDATE

Design

J-Fall staat voor de deur en heeft een extra feestelijk tintje vanwege het 15-jarig jubileum van NLJUG. Dat zie je terug in de meeste designs. Al het designwerk, voor de aankleding en uitingen, is nagenoeg afgerond.


De nieuwe huisstijl
De presentatie voor de nieuwe huisstijl is gegeven en willen nog even benadrukken dat als je het oude logo nog ergens tegenkomt en jij bent beheerder van dat onderdeel VERVANG hem voor het nieuwe logo. In Slack is de map met logo’s gedeeld, dus die kun je daaruit halen. Daarin zullen ook de andere huisstijl assets, zoals o.a. Powerpoint templates komen.


O ja, we hebben een paar verschillende sticker varianten binnen van het nieuwe logo. Heb je nog een notitieboek met het oude logo kom bij ons een sticker halen! Ook hebben we stickers voor bijvoorbeeld op je laptop, auto, of waar je ook maar een sticker met het nieuwe logo op wilt plakken.

Black Friday
Dan nog Black Friday! Daar moeten ook nog aardig wat visuals e.d. voor gemaakt worden, al hebben we een goede basis gelegd die we door kunnen trekken naar alle andere uitingen, zoals de bannering en de site take-over op nu.nl. We kijken uit naar wat Black Friday ons deze keer allemaal gaat brengen!