B2B

UPDATE

B2B

De NLJUG present @ the Oracle Code One conference in San Francisco.

Afgelopen week vond weer de Code One conferentie plaats in San Francisco. De conferentie wordt jaarlijks ook vanuit de NLJUG community goed bezocht. Reshift/NLJUG verzorgt aldaar verschillende activiteiten voor de Nederlandse Java community. Zo organiseren we de Dutch Java Drinks op donderdagavond (HollandJavaHouse) in de Topsy’s Bar, welke ook goed wordt bezocht door ‘representatives’ van de grote Silicon Valley reuzen, verspreiden we het nieuws en alle conferentie updates via de speciale whatsapp groep, steken we iedereen in een oranje NLJUG shirt, met daarop de logo’s van de sponsoren en als klapper de Silicon Tour op de vrijdag, waarbij de hele club met een grote touringcar richting Silicon Valley afreist voor een speciale rondleiding bij de Google en Facebook Headquarters.


Devoxx4kids

Wist je dat Reshift initiatiefnemer is van de stichting Devoxx4kids. De stichting heeft als doel het creëren van bewustwording en kinderen op een leuke manier te inspireren en kennis te laten maken met programmeren. Dit is natuurlijk ook in het verlengde van onze activiteiten binnen de verschillende developer communities en onze producten als de Bendoobox en de Arduino Educatief. Zie hier een videoverslag van een Devoxx4kidsevent van afgelopen zaterdag bij Coolblue.


Vives

De nieuwe Onderwijs & ICT website www.vives.nl is afgelopen week live gegaan. Hier moet nog wel het een en ander aan gesleuteld worden, maar we zijn er bijna! De eerste samenwerkingen met bedrijven als Prowise, HP en Asus zijn voor het vernieuwde platform inmiddels bevestigd.